Book din tid ved at klikke her. Så kommer du direkte til kalender systemet. 

Ved bookning mindre end 24 timer før en session, er det ikke muligt af afbestille.

Afbestilling via mail/sms senest 24 timer før planlagt session.

Har du brug for hjælp til at bestille, send en mail på kontakt@camillaolsen.dk eller sms på 27520208

HVAD SKAL JEG BRUGE?

RÅDGIVNING:

Hvis du/I har en situation hvor i kørt fast, eller det er svært at vide hvordan I kan hjælpe jeres barn bedst muligt, så er rådgivning det I kunne have brug for.  Rådgivning er en “her og nu” hjælp, et så kaldt kvik-fix. Det kan være det er det der skal til for at I kan komme videre og ikke lade en lille konflikt blive til en stor uoverkommelig situation.

TERAPI:

Terapi kan hjælpe når man kan have svært ved at bruge gode råd, når man igen og igen løber ind i den samme uhensigtsmæssige situation og man kan have svært ved at gøre noget andet. man ved godt hvad man gerne ville gøre men man ender igen og igen dér hvor det bliver svært og hårdt.

Der kan være en blokering i systemet som forhindre de gode råd og den gode vilje til at gøre noget anderledes.

Terapi kan hjælpe med at få en anden indsigt og efterfølgende hjælpe med at skabe nye skabeloner, så man kan gøre noget andet, som kan skabe bedre relationer, mere ro, tryghed eller hvad behovet kan være.

HJEMMEBESØG:

Det er muligt for jer at få besøg af mig hjemme hos jer selv, f.eks. når børnene sover. Jeg har aften tider om mandag til torsdag kl. 20. dagstider om fredagen og eftermiddags tider om tirsdagen.