Nej nej – det er helt forkert!


Som skrevet før så var jeg tidligere meget sort/hvid og rigtig/forkert i mine tanker og i mine konflikt mønstre. At ændre sådanne mønstre er virkelig et hårdt arbejde og det er ligesom om at når man først har “åbnet døren” så kan man ikke bare lukke den igen og gå bekymringsfrit tilbage til “det gamle”. Det kan være hårdt.
.
For eksempel bankede mit mønster på da vi lavede perleplade sammen. Det rykkede så hårdt i mig at jeg tog mig selv i at tænke “nej nej det er helt forkert” og tilmed komme til at vælte et par af de perler der slet ikke passede ind i noget som helst.
.
Hele tiden måtte jeg sige med ord højt til mig selv og min hjerne “vi hygger os, der er ikke noget rigtigt eller forkert, det vigtigste er relationen” og lille Caia gentog “vi hygger os, mor og mig”
.
Relationen er bare vigtigst ❤️ og perlepladen viser at jeg klarede det. Det næste er nu at hun ikke vil have at jeg stryger den – ååååh mon jeg overlever det ☺️
.
#mønstre #vaner #relationer #hygge #perler #familierådgivning #udvikling #succes