Jeg  er født i 1977, jeg er gift med Jacob i 2008 samme år som jeg fik min første søn. Jeg har tre børn Clemens fra 2008, Cornelius fra 2010 og Caia Matilde fra 2016.

Jeg er skilsmisse barn, og min far havde sclerose og døde da jeg var 18 år. Min mor fandt en mand nummer to i 1987, han havde en datter på 3 år og vi blev en lille sammenbragt familie. Det var bestemt ikke altid nemt, men det har lært mig meget om svære relationer.

Jeg har en gymnasie uddannelse, og er kontor uddannet i bilbranchen. Har også arbejdet en del år i IT branchen og senest som security medarbejder i CPH.

Jeg blev allerede fra starten af mit moderskab interesseret i børn, og deres måde at kommunikere på. Jeg prøvede mange forskellige metoder og strategier men ingen af dem landede i mig som være den måde jeg ville være mor på.

Det var først da jeg mødte Fie Hørby og fik forståelse for Jesper Juuls bøger at det hele fik en højere mening.

Ideen om at det hele starter med os, giver så meget mening. At se børn med de positive og varme øjne, opløser fastlåste konflikter men det er nemmere sagt end gjort. Det er det jeg brænder for.. Der for blev en personlig uddannelse til en fagpersonlig uddannelse og efterfølgende en levevej.

Man blive aldrig færdig for vores børn bliver ved med at invitere os til nye indsigter. Det er en lang rejse.

Familierådgiver Camilla Olsen